Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, aradaki buzları eriteceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, bazı sözler verilebilir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, amacına ulaşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalettir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kötü duygularından arınacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments