Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, ihanete uğrayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine rivayet eder.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulur.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işarettir.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, parasal krizler yaşanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulur.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments