Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek sevap işlemek için uğraşacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada anne babanın kavga etmesini gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek rakiplerin alt edileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek rahatının kaçacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, ailesini kaybedeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments