Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada babamla kavga ettiğimi gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sürekli ağlamaklı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments