Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına yorulur.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, dış ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments