Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işlerin bir anda azalacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işarettir.

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments