Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sorunların tarihe karışacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına işarettir.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Ani olaylar, bir anda ortaya çıkan değişiklikler veya başkalarının beklenmedik talepleri mevcut işlerde ek sorumluluklara ya da görevlere davetiye çıkartabilir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek rızkın ve kısmetin artacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, büyük bir gelir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments