Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, elindeki malların gideceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, karlı çıkacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet eder.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek malında azalmaya, gönül hoşluğu içinde olacağına, büyük düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, takdir edilen kişi olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments