Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi su bastığını görmek

Rüyada evi su bastığını görmek

Rüyada evi su bastığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, onlara çok bağlı olacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada evi su bastığını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Rüyada evi su bastığını görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet eder.

Rüyada eve su bastığını görmek planların aksayacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, emeklerinin yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, rızkından ve gelirinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerini su bastığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments