Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su bastığını görmek

Rüyada eve su bastığını görmek

Rüyada eve su bastığını görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada eve su bastığını gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Rüyada evi su bastığını görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve su bastığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hedeflere ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada bir evi su bastığını görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, herkesin şaşırtılacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, rızkının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni işler yapılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments