Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin su bastığını görmek

Rüyada her yerin su bastığını görmek

Rüyada her yerin su bastığını görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada her yerin su bastığını gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada her yeri su bastığını görmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, maddi gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek çok daha iyi günler göreceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek spora başlayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su bastığını görmek isabetli kararlar alacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına inanılır.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments