Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya bastığını görmek

Rüyada suya bastığını görmek

Rüyada suya bastığını görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada suya bastığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada evinin su bastığını görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, şansının bahtının açılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine rivayet eder.

Rüyada odayı su bastığını görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin su bastığını görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments