Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evi su bastığını görmek

Rüyada bir evi su bastığını görmek

Rüyada bir evi su bastığını görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada bir evi su bastığını gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Rüyada eve su bastığını görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada evi su bastığını görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evi su bastığını görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehri su bastığını görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, doğru yolu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işarettir.

Rüyada su bastığını görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments