Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi temiz su basmak

Rüyada evi temiz su basmak

Rüyada evi temiz su basmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada evi temiz su basmak gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada evi temiz su basmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve su basmak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, düşmanına galip geleceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev su basmak o masumların bedduasını alacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada evi temiz su basması görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Rüyada eve temiz su basması görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evde temiz su görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri su basmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments