Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su basmak

Rüyada eve su basmak

Rüyada eve su basmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve su basmak gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada eve su basmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine alamet eder.

Rüyada ev su basmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işarettir.

Rüyada evi temiz su basmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini su basmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı su basmak zor zamanlar geçireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evini su basmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada yatak odasını su basmak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada su birikintisine basmak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments