Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde temiz su görmek

Rüyada evde temiz su görmek

Rüyada evde temiz su görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde temiz su gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Rüyada evi temiz su basması görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada evi temiz su basmak hanenizde bolluk olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve temiz su basması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evde temiz su görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalettir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada temiz su dökmek yüzünün de yerlere düşeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz su kuyusu görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya dalmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments