Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi temiz su basması görmek

Rüyada evi temiz su basması görmek

Rüyada evi temiz su basması görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evi temiz su basması gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Rüyada eve temiz su basması görmek bereketli bir döneme girileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada evi temiz su basması görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada eve su basması görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada eve su basmasını görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini su basması görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalettir.

Rüyada su basması görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalettir.

Rüyada işyerini su basması görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin su basmasını görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, tüm parasını kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments