Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve temiz su basması görmek

Rüyada eve temiz su basması görmek

Rüyada eve temiz su basması görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve temiz su basması gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada evi temiz su basması görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada eve temiz su basması görmek kara kara düşünür olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet eder.

Rüyada eve su basması görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve su basmasını görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada işyerini su basması görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kazancını artıracağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Rüyada evin su basmasını görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, istediklerini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evinin su basması görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin su basması görmek işlerine bereket geleceğine, nasiplerini alacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments