Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerini su bastığını görmek

Rüyada işyerini su bastığını görmek

Rüyada işyerini su bastığını görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerini su bastığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Rüyada işyerini su bastığını görmek sorunlarının sürekli artacağına, rızkının sonsuz olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulur.

Rüyada evi su bastığını görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehri su bastığını görmek mal mülk edineceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada okulu su bastığını görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada eve su bastığını görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments