Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoyu su bastığını görmek

Rüyada banyoyu su bastığını görmek

Rüyada banyoyu su bastığını görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kötü duygularından arınacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada banyoyu su bastığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir evi su bastığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, patlama noktasına geleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içini su bastığını görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada evi su bastığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye yorulmaktadır.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments