Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi su basmış görmek

Rüyada evi su basmış görmek

Rüyada evi su basmış görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evi su basmış gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada su basan evi temizlemek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada evi su basmış görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada su basmış ev görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Rüyada evini su basmış görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yalan söyleyeceğine işarettir.

Rüyada baskasina su vermek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, rızkının eksileceğine, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada baska bir evde oturmak eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada baska bir evde olmak her işinde hayırla karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada baskasina ev almak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments