Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska bir evde oturmak

Rüyada baska bir evde oturmak

Rüyada baska bir evde oturmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, rızkının kesileceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yoksul için zenginliğe, işlerinin bollaşacağına, yerinde saymayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada baska bir evde oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada baska bir evde oturmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada su basan evi temizlemek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Rüyada evi su basmış görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yüzünün kızaracağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet eder.

Rüyada su basmış ev görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada baska bir evde olmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baskasina ev almak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine yorulur.

Rüyada basörtüsüz olmak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada baskasina ayakkabi vermek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, aradığı aşkı bulacağına, iyiliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments