Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su basmış ev görmek

Rüyada su basmış ev görmek

Rüyada su basmış ev görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su basmış ev gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Rüyada su basan evi temizlemek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada su basmış ev görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi su basmış görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sosyal konumunun değişeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada baskasina su vermek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini su basmış görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada baskasina ev almak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada baska bir evde oturmak karısının çok mutlu olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Rüyada baska bir evde olmak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, ticarete atılacağına, moralinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments