Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini su basmış görmek

Rüyada evini su basmış görmek

Rüyada evini su basmış görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bazı kayıplar olabileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine inanılır.

Rüyada evini su basmış gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada evini su basmış görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada baskasinin evine girmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulur.

Rüyada baska birinin evini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada evi su basmış görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, güzel günlerin sona ereceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada baskasina su vermek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada su basmış ev görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, esenleyeceğine delalettir.

Rüyada su basan evi temizlemek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yiyip içeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada baska biriyle opusmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments