Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su basan evi temizlemek

Rüyada su basan evi temizlemek

Rüyada su basan evi temizlemek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işaret etmektedir.

Rüyada su basan evi temizlemek gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada su basan evi temizlemek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada su basmış ev görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, birikim yapılacağına, dolayısıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi su basmış görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Rüyada baskasina su vermek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini su basmış görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada baska bir evde olmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada baska bir evde oturmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kendinden emin adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada baskasina ev almak bazı adımlar atacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments