Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasina su vermek

Rüyada baskasina su vermek

Rüyada baskasina su vermek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada baskasina su vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada evini su basmış görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kişinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada evi su basmış görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada baskasina su vermek yaşamını daha iyi planlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada su basmış ev görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada su basan evi temizlemek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işarettir.

Rüyada baska birini hasta görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, daha isabetli kararlar alacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, sağlığının bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baskasiyla yatmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments