Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasina ev almak

Rüyada baskasina ev almak

Rüyada baskasina ev almak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada baskasina ev almak gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Rüyada baska bir evde oturmak yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su basan evi temizlemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada baska bir evde olmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baskasina ev almak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, korkularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada evi su basmış görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada su basmış ev görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada evini su basmış görmek güzel haberler alınacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baskasina para vermek şansın her zaman kişiden yana olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments