Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska bir evde olmak

Rüyada baska bir evde olmak

Rüyada baska bir evde olmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunlarını aşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalet eder.

Rüyada baska bir evde olmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Rüyada baska bir evde olmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, hasret giderileceğine yorulur.

Rüyada evi su basmış görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, içinin de rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada su basmış ev görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada su basan evi temizlemek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulur.

Rüyada baska bir evde oturmak itibar edineceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baskasina ev almak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada baska bir erkek öpmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baska birini görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments