Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada anne baba boşanmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına rivayet eder.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments