Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın boşandığını görmek

Rüyada anne babanın boşandığını görmek

Rüyada anne babanın boşandığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, kazancının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada anne baba boşanmak arkasından iyi konuşulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada anne baba boşandığını görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, endişelerin biteceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments