Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Rüyada anne baba boşanmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba boşandığını görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, oğlu evli ise boşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalettir.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments