Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada anne ve babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada anne baba boşandığını görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, huzurlu, mutlu olacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba boşanmak düzenli bir işe kavuşulacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, hanesine bolluk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, maddi anlamda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments