Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulur.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Yapılacak bir yol un ya da seyahatin eğitim, iş veya kişisel gelişim anlamında olumlu etkileri olabilir.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne baba boşanmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, kendi işinin sahibi olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments