Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba boşanmak

Rüyada anne baba boşanmak

Rüyada anne baba boşanmak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok daha mutlu olunacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada anne baba boşanmak gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada anne baba boşanmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet eder.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına inanılır.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments