Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babasının boşandığını görmek

Rüyada anne babasının boşandığını görmek

Rüyada anne babasının boşandığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işarettir.

Rüyada anne babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba boşandığını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kötü gününü de paylaşacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek dertlerinin sona ereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, günden güne sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada anne baba boşanmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments