Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek güzel günler için çalışılacağına, bedeninin şifa bulacağına, neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek attığı adımların boşa çıkacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada anne baba boşanmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına alamet eder.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments