Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi sel almak

Rüyada evi sel almak

Rüyada evi sel almak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada evi sel almak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Rüyada eve sel basmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine işarettir.

Rüyada evde sel görmek güzel sözler işiteceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işarettir.

Rüyada selin evi yıktığını görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, işlerinin çok yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada evi sel bastığını görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi sel almak atılan adımların boşa gideceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına yorulur.

Rüyada yağmur ve sel görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir sel görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin sel bastığını görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, itibar kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments