Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin evi yıktığını görmek

Rüyada selin evi yıktığını görmek

Rüyada selin evi yıktığını görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kendisine ev alacağına tabir olunur.

Rüyada selin evi yıktığını gördüyseniz:

  • Belli teklif veya davetlere onay vermeniz durumunda sorun yaşamakla kalmayıp, ardından devam edecek olayları durdurmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada selin evi yıktığını görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, günah işleyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve sel basmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, herkesten ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde sel görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, amacına nail olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi sel bastığını görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada evi sel almak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada deprem sel görmek el üstünde tutulacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada kirli sel suyu görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada selden kurtulmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments