Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve sel görmek

Rüyada yağmur ve sel görmek

Rüyada yağmur ve sel görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, hem çok mutlu olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, gözünün yaşını sileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve sel gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada sel yağmur görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve sel görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur seli görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yağmur sel görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments