Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde sel görmek

Rüyada evde sel görmek

Rüyada evde sel görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada evde sel gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada eve sel basmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi sel bastığını görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evde sel görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada evi sel almak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada selin evi yıktığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Rüyada sel ve çamur görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sel altında kalmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini selden kurtarmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments