Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir sel görmek

Rüyada büyük bir sel görmek

Rüyada büyük bir sel görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, aradaki buzları eriteceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir sel gördüyseniz:

  • Problemleri daha karmaşık şekilde ele almak yerine olduğu gibi kabul etmek çözümün bir parçası olabilir.

Rüyada çok büyük sel görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada büyük bir sel görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük sel görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Rüyada çok sel görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel baskınından kurtulmak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, umutlanacağına, kafasının rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada selden eşya toplamak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel ve fırtına görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments