Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi ölçmek

Rüyada evi ölçmek

Rüyada evi ölçmek zorlukların baş göstereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada evi ölçmek gördüyseniz:

  • Problemli ortamlarla uğraşma zorluğu istikrarsız bir görünüm vermenize neden olabilir.

Rüyada evi ölçmek önemli sorumluluklar alacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Rüyada ev ölçmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belini ölçmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada toprak ölçmek sağlığının geri geleceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada yeri ölçmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metreyle ölçmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, makamını garantileyeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada şeker ölçmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday ölçmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments