Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeri ölçmek

Rüyada yeri ölçmek

Rüyada yeri ölçmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeri ölçmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir yeri ölçmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işaret eder.

Rüyada metreyle yeri ölçmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada yeri ölçmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada ayak ölçmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, borçlarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölcü almak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday ölçmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi ölçmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments