Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev ölçmek

Rüyada ev ölçmek

Rüyada ev ölçmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ev ölçmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Rüyada ev ölçmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada evi ölçmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilosunu ölçmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, güzel haberler alınacağına, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada toprak ölçmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada karışla ölçmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayak ölçmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına inanılır.

Rüyada metreyle boy ölçmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada ölcü almak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, elindeki malların gideceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments