Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak ölçmek

Rüyada toprak ölçmek

Rüyada toprak ölçmek yeni şeyler deneneceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük destek vereceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak ölçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya kariyerinizle ilgili konularda geri dönüşler son derece olumlu olmaya başlıyor.

Rüyada toprak ölçmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, yanlış yollardan döneceğine, çok kolay bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi ölçmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada boy ölçmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak ölçmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işarettir.

Rüyada boyunu ölçmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arazi ölçmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada metreyle yeri ölçmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments