Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ölçmek

Rüyada buğday ölçmek

Rüyada buğday ölçmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Rüyada buğday ölçmek gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Rüyada buğday ölçmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada tansiyon ölçmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar ölçmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arsa ölçmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet eder.

Rüyada bir şeyi ölçmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, maddi olanakların artacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arazi ölçmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye inanılır.

Rüyada boyunu ölçmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ev ölçmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments