Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metreyle ölçmek

Rüyada metreyle ölçmek

Rüyada metreyle ölçmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, bolluğa kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Rüyada metreyle ölçmek gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada metreyle ölçmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına yorulur.

Rüyada metreyle boy ölçmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, eskileri yâd edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada metreyle yeri ölçmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada metre ölçmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, o kapıyı kapatacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada metre görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulur.

Rüyada metre cetvel görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada şerit metre görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada belini ölçmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments