Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker ölçmek

Rüyada şeker ölçmek

Rüyada şeker ölçmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet eder.

Rüyada şeker ölçmek gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Rüyada şeker ölçmek geçim derdinin biteceğine, şansının döneceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada nabız ölçmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalettir.

Rüyada yatak ölçmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, aile saadetinin artacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi ölçmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret eder.

Rüyada karışla ölçmek helal ve bol rızka kavuşacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada ev ölçmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyunu ölçmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzunluk ölçmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments