Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belini ölçmek

Rüyada belini ölçmek

Rüyada belini ölçmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada belini ölçmek gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Rüyada belini ölçmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu ölçmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada metreyle ölçmek sahip olacağı malın faazlalığına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada metre ölçmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumaş ölçmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işarettir.

Rüyada nabız ölçmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker ölçmek zengin bir hayata sahip olunacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tansiyon ölçmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments