Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi karanlık görmek

Rüyada evi karanlık görmek

Rüyada evi karanlık görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi karanlık gördüyseniz:

  • Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Rüyada karanlık evde oturmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık eve girmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta ev görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada içi karanlık ev görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet eder.

Rüyada karanlık ev görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir evde olmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir eve girmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi karanlık görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, işlerin aksamayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments